Advertisement

Fenerbahçe Gaziantep Ofsayt Pozisyonu - Gaziantep FK - Fenerbahçe / Fenerbahçe 3 puan için gittiği gaziantep'te 1 puanla yetindi.

Fenerbahçe Gaziantep Ofsayt Pozisyonu - Gaziantep FK - Fenerbahçe / Fenerbahçe 3 puan için gittiği gaziantep'te 1 puanla yetindi.. Gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken var görüntüleri tartışma yarattı. Erzincan erzurum eskişehir gaziantep giresun gümüşhane hakkari hatay iğdır isparta i̇stanbul i̇zmir. Ofsayt deği̇lmi̇ş gi̇bi̇ göstermek i̇çi̇n uğraştilar pozisyonla ilgili yorum yapan ahmet çakar, hadi be, gençlerbirliği'nin 2. 19 ağustos 2019 pazartesi 21:53. Spor toto süper lig'in 26.

Ofsayt deği̇lmi̇ş gi̇bi̇ göstermek i̇çi̇n uğraştilar pozisyonla ilgili yorum yapan ahmet çakar, hadi be, gençlerbirliği'nin 2. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Ana sayfa spor fenerbahçe'nin iptal edilen gol pozisyonu ofsayt mı? Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe 3 puan için gittiği gaziantep'te 1 puanla yetindi.

KAYSERİ MÜCADELE ETTİ - Rıdvan Dilmen'den Kayseri ...
KAYSERİ MÜCADELE ETTİ - Rıdvan Dilmen'den Kayseri ... from www.superfb.com
Pozisyonda ofsayt yok.devamı için tıklayınız. Fakat gol pozisyonu öncesinde kayode'nin ozan. Dakikasında kanarya, pelkas ile eşitliği yakaladı. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Daha sonra pozisyonu inceleyen karşılaşmanın. 6 gaziantep fk 30 47. Galatasaray 'ın kadıköyde yendiği an fenerbahçe taraftarı pozisyonlar ve goller. Ofsayt pozisyonuna değinen pelkas, soyunma odasında gördüm, bir fotoğraf vardı.

19 ağustos 2019 pazartesi 21:53.

Spor toto süper lig'in 26. Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı: Gaziantepspor fenerbahçe maçında son düdük çaldı. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı. Bein sports'un pierosuna göre pozisyon 77 cm ile ofsayt değil. Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Spor toto süper lig 26. Fenerbahçe'nin golünde kaleci fabri'den önde olan fernandao'nun ofsayt pozisyonunda olup olmadığı konuşulurken, erman toroğlu tartışmalara son noktayı koydu. Haftasında oynanan derbide fenerbahçe, 37. Galatasaray 'ın kadıköyde yendiği an fenerbahçe taraftarı pozisyonlar ve goller. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı.

Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Maç başladı 46 ' i̇kinci yarıya konuk ekip fenerbahçe başladı. Fenerbahçe 3 puan için gittiği gaziantep'te 1 puanla yetindi. Gaziantepspor fenerbahçe maçında son düdük çaldı. Pozisyonda ofsayt yok.devamı için tıklayınız.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıya isyan ...
Galatasaray'dan Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıya isyan ... from foto.haberler.com
Haftasında oynanan derbide fenerbahçe, 37. Gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken var görüntüleri tartışma yarattı. Daha sonra pozisyonu inceleyen karşılaşmanın. Fenerbahçe'nin antep'e yenildiği maçı yöneten tecrübeli hakem, mhk başkanı'na telefonla ulaştı: Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı. Fakat gol pozisyonu öncesinde kayode'nin ozan. Spor toto süper lig 26. Galatasaray 'ın kadıköyde yendiği an fenerbahçe taraftarı pozisyonlar ve goller.

Dakikada gaziantep fk, twumasi ile golü buldu.

Maç başladı 46 ' i̇kinci yarıya konuk ekip fenerbahçe başladı. Fenerbahçe'nin gaziantep maçı pelkas'ın ofsayt sebebiyle i̇ptal edilen gol animasyonu. Gaziantepspor fenerbahçe maçında son düdük çaldı. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Ülker stadı'nda ligin yeni takımı gaziantep gazişehir'i konuk eden fenerbahçe, rakibini gole boğdu. Dakikada fenerbahçe'de vedat muriç'in attığı gol ofsayt gerekçesi nedeniyle geçerli olmadı. Pozisyonda ofsayt yok.devamı için tıklayınız. Bein sports'un pierosuna göre pozisyon 77 cm ile ofsayt değil. 19 ağustos 2019 pazartesi 21:53. Var hakemi mete kalkavan'la bir daha çalışmak istemiyorum. Dakikasında kanarya, pelkas ile eşitliği yakaladı. Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı: Ana sayfa spor fenerbahçe'nin iptal edilen gol pozisyonu ofsayt mı?

Dakikasında pelkas'ın attığı gol, ofsayt gerekçesiyle var'dan dönmüştü. Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı. Pozisyonda ofsayt yok.devamı için tıklayınız. Dakikasında kanarya, pelkas ile eşitliği yakaladı. Erzincan erzurum eskişehir gaziantep giresun gümüşhane hakkari hatay iğdır isparta i̇stanbul i̇zmir.

Galatasaray-Fenerbahçe: 0-0
Galatasaray-Fenerbahçe: 0-0 from i.haberglobal.com.tr
Galatasaray 'ın kadıköyde yendiği an fenerbahçe taraftarı pozisyonlar ve goller. Ozan tufan ofsayt pozisyonu izle fenerbahçe galatasaray var iptal pozisyonunu izle. Ofsayt deği̇lmi̇ş gi̇bi̇ göstermek i̇çi̇n uğraştilar pozisyonla ilgili yorum yapan ahmet çakar, hadi be, gençlerbirliği'nin 2. Hafta erteleme maçında galatasaray sahasında fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe 3 puan için gittiği gaziantep'te 1 puanla yetindi. Pozisyon sonrası yardımcı hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Ana sayfa spor fenerbahçe'nin iptal edilen gol pozisyonu ofsayt mı? Ofsayt pozisyonuna değinen pelkas, soyunma odasında gördüm, bir fotoğraf vardı.

Emre, 4 yılı aşkın bir süre sonra fenerbahçe formasını gazişehir gaziantep maçında terletti.

Pozisyonda ofsayt yok.devamı için tıklayınız. Spor toto süper lig 26. Dakikada fenerbahçe'de vedat muriç'in attığı gol ofsayt gerekçesi nedeniyle geçerli olmadı. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken var görüntüleri tartışma yarattı. Erzincan erzurum eskişehir gaziantep giresun gümüşhane hakkari hatay iğdır isparta i̇stanbul i̇zmir. Fenerbahçe'nin antep'e yenildiği maçı yöneten tecrübeli hakem, mhk başkanı'na telefonla ulaştı: Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Galatasaray 'ın kadıköyde yendiği an fenerbahçe taraftarı pozisyonlar ve goller. Yayıncı kuruluşun tekrar gösterdiği pozisyonun ofsayt olmadığı ortaya çıktı. Ofsayt deği̇lmi̇ş gi̇bi̇ göstermek i̇çi̇n uğraştilar pozisyonla ilgili yorum yapan ahmet çakar, hadi be, gençlerbirliği'nin 2. Spor toto süper lig'in 26. Dakikada gaziantep fk, twumasi ile golü buldu.

Erzincan erzurum eskişehir gaziantep giresun gümüşhane hakkari hatay iğdır isparta i̇stanbul i̇zmir fenerbahçe gaziantep. Pozisyonda hakem ilk olarak ofsayt kararı verse de var incelemesi sonucunda gol geçerli sayıldı:

Posting Komentar

0 Komentar